img-intelligence.png
Intelligence

Overal binnen uw organisatie ontstaat dagelijks data. Door deze te analyseren en in kaart te brengen ontstaan er nieuwe kansen op het gebied van marketing, fondsenwerving, het aantrekken van bezoekers en het creëren van merkambassadeurs.

Reekx levert Intelligence specialisten die met een gerichte aanpak uw data omzetten naar bruikbare informatie. Data-analyse voor de erfgoedsector kan bestaan uit:

 

  • Data in Beeld: collecties visualiseren en vindbaar maken voor geïnteresseerden op basis van metadata, zoals: tijdvak, categorie en herkomst. We maken de zoekervaring interessanter door slimme aanbevelingen van soortgelijke objecten aan te bieden. Een mooi voorbeeld hiervan is het weergeven van herkomstgegevens van objecten op een wereldkaart.

 

  • Digitale Gids: wij ontwikkelen een maatwerk-app. Hiermee krijgt uw bezoeker een ‘digitale gids’ waarmee hij zich volkomen vrij langs uw collectie kan bewegen. De app geeft u inzicht in de wijze waarop uw bezoekers zich door uw instelling bewegen, waarnaar ze kijken en hoe lang zij daarnaar kijken. Hiervan kunnen we heatmaps maken. Deze app en de heatmaps bieden veel bruikbare inzichten die u kunt inzetten voor uw collectiebeheer en marketing.

 

  • Zoeken op Afbeelding: wij bieden de mogelijkheid om op basis van een digitale weergave te zoeken naar objectinformatie. Dit biedt ondersteuning bij onderzoek naar en registratie van objecten.

 

Contact opnemen